Sarme me gjethe spinaqi

000000000000000000000000 spinaq

 Perberesit

0.5 kg mish te bluar
30 gjethe spinaq
3 koke qepe
1 gote oriz
250 gr gjalpe
2 luge piper i kuq
2 gota uje
1 gote ajke
kripe
Piper te zi

 Hapat

1 Ne nje tigan vendosim qepet e coptuara, mishin e bluar, orizin, krype dhe piper te zi sipas shijes, i fergojme per 5 minuta dhe e shtojme piperin e kuq, vazhdojme me fergim dhe per 2 minuta te tjere
2 Gjethet e spinaqit i pervlojme me uje
3 Masen ne tigan e mbeshtjellim me gjethet e spinaqit
4 Sarmat e mbeshtjellura i rendisim ne tenxhere, dhe i shtojme 2 gota uje ne te
5 Djegim pak ynyren ne nje tigan bashke me 1 luge piper te kuq dhe e shtojme ne tenxhere
6 Sarmat i ziejme ne temperature mesatre per 1 ore
7 Sarmat pasi te jen zier i heqim nga tenxherja, i rendisim ne tave, shtojme 1 gote ajke siper tyre, dhe i pjekim ne furre per 15 minuta

LEXO TE NGJASHME

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.