Gjelle me ullinje dhe mish vici

 0000000000000000000000000000000000000000000 gjell

Perberesit:

900 gr mis vici

100 gr ullinje te gjelber

3 luge miell

3 thelpinje hudher

pak majdanoz

1 luge caji piper i kuq

3 gota uje

vaj

piper

kripe

Pergatitja:

Mishin e prejmë në kube të vogla

Marim një enë vendosim miellin, piperin e zi, pipern e kuq dhe krypen në të, pastaj në këtë masë e vendosim mishin, masen e përziejmë derisa mishi të përmillet mirë.

Pastaj marim një tigan të thellë vendosim vaj në të shtojmë hudhrat e prera imët, pastaj shtojmë copat e mishit që kemi përgatitur, masen e trazojme për 5 minuta.

Mishit ia shtojmë ujin, dhe e lëm të zihet për 40 minuta. Pastaj e lëm të fohet për 15 minuta.

Në fund i shtojmë ullinjtë, të cilëve më parë ua larguam bërthamat.

Pastaj gjellen e lëm të zihet edhe për 30 minuta të tjerë.

Sipër i shtojmë pak majdanoz të freskët.

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.