Pure me bizele

PeaPUreeSalmon

Perberesit:

450 gr bizele

6 thelpinje hudher

5 gota uje

1 kube supe

Piper i zi

Krip

Majdanoz

Pergatitja:

Bizelet i patrojmë me ujë, pastaj i vendosim në tenxhere, në të shtojmë thelbinjtë e hudhrës të pa prerë,magdanozin, ujin, krypen dhe piperin e zi.

Bizelet i ziejmë për 10 minuta jo të mbuluara me kapak, pasatj vazhdojmë t’i ziejmë për 35 minuta ne tenxhere me kapak të mbyllur.

Tenxheren e largojmë nga zjarri pastaj fillojmë t’i shtypim derisa të krijojmë masë pureje nga to.

Sipër i shtojmë magdanoz të prerë imët.

Puret mundë t’i servojmë me llojin e mishit tonë të preferuar, ose t’i hamë ashtu, për këtë rast kemi vendosur për virshlle të tymosur.

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.