Proshutë dhe djathë për një mëngjes të shëndetshëm

largea megjs1440541543

Perbërësit: 1kg miell 1 filxhan kafe gjalpë 2 vezë të ziera ½ kg proshutë Hako 200 g djathë kaçkavall

Opsionale:

kërpudha

qepë

Përgatitja: Shkrihet gjalpë në një tigan me ngrohje mesatare më pas shtojmë djathin, vezët dhe proshutën Hako. Pasi kemi përgatitur brumin, sipër tij vendosim masën e përgatitur dhe i pjekim në tigan me zjarr mesatarë nga të dyja anët.

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.