Ja si të gatuani për 15 minuta shpargull të egër

 00000000000000000000000000000 shp

 

Është sezoni i shpargullit, ndërkaq këtu keni recetën për gjellën e cila është e përsosur për ritmin e ngutshëm të punë.

Përbërësit:  6 vezë, një tufë shparguj, ½ dl krem për zierje, vaj ulliri

Përgatitja: Shpargujve pritjani skajet dhe ndani nga maja. Skajet fërgojeni në vaj ulliri. Shtoni vezët e tundura dhe kremin pastaj vazhdimisht përzieni në zjarr disa minuta deri sa të trashet shkuma, shkruan telegrafi. Shtoni majat e shpargujve dhe piqni edhe një minutë. Qitni biber kokrra.

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.