Recetë për kek me mollë

kek me molle

Përbërësit:

-2 mollë
-gjysmë filxhan çaji gjalpë
-2 vezë
-1 gotë sheqer
-2 gota miell
-1 lugë çaji sodë buke
-gjysmë luge çaji kripë
-1 lugë çaji kanellë
-1 lugë çaji karafil
-sheqer pluhur

Përgatitja:
1.Qëroni mollët, pastrojini dhe prejini në copa të vogla. Shtoni gjalpin, vezët dhe sheqerin në një tas mesatar. Përziejini mirë me një pirun.
2.Hidhni miellin, sodën e bukës dhe kripën në një tas tjetër. Shtoni kanellën, karafilin dhe përzierjen me vezë. Shtoni mollët dhe përziejini mirë.
3.Hidheni përzierjen në një tavë. Piqeni për 1 orë në temperaturën 175 gradë Celcius.
4.Vendosni një racion në një pjatë për servirje. Servireni me pak sheqer pluhur

 

LEXO TE NGJASHME

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.